Bestelling Adresgegevens Logo

Hoofdkantoor
Dorpsplein 18-20
5094 GJ Lage Mierde
Tel.: (013) 509 27 36
Fax: (013) 509 61 99

Neem contact met mij op

Wij adviseren milieubewuste voeding

Word franchisenemer

Concept.

Caterprof ® is een nieuw, sterk concept in een snel groeiende branche. Catering is booming business. Met een groeiend aantal een- en tweepersoons- huishoudens die steeds vaker buiten de deur eten liggen er veel kansen. Men hecht waarde aan kwaliteit en gezondheid maar wil daar ook weer niet teveel tijd aan besteden. Ook bedrijven die een vergadering, training of workshop willen koppelen aan een culinaire ervaring maken steeds vaker gebruik van professionele catering services. Trouwerijen, feestjes en groepsarrangementen zijn aan de orde van de dag. Eten ook. Caterprof speelt daarop in.

Historie.

Caterprof ® is een jong bedrijf dat ontstaan is vanuit een volwassen onderneming, Hof Cleyn Mierde, een buffet- en specialiteitenrestaurant met traiteurwinkel, gevestigd in het charmante Lage Mierde aan de Belgische Grens. Sinds 1990 is het bedrijf gespecialiseerd in groepsarrangementen. Van kookworkshop en wijnproeverijen tot trouwerijrecepties en bedrijfsfeesten, alles is mogelijk.

Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren geprofileerd tot een erkende cateraar in het hogere marktsegment. Door de opgebouwde vakkennis in combinatie met Sous Vide kooktechnieken is Hof Cleyn Mierde in staat haar klanten telkens weer te verassen met kwalitatief hoogstaande producten. De naam Hof Cleyn Mierde wordt dan ook geassocieerd met kwaliteit, betrokkenheid en continuïteit.